stanna världen en stund , jag hinner inte med

 
 
Som jag älskar denna häst !!!!!! <3
Idag blev det en riktigt "wake Up " dag ......
Har nog aldrig tyckt att jag varit manisk eller ens hypomanisk !!!! Men ikväll skrek både min kropp och min hjärna .....STOPP !!! 
Jobbade ett pass på förmiddagen (vilket jag tycker är askul ""känns helt underbart att få jobba )
Sen hem kasta i mig ett kex slänger på mig ridkläderna o hämtar denise och sen ner till stallet .
Vi hade planderat en dag i padocken för att träna ! 
Det går hur bra som helst nästan hela vägen , Men sen får hästen nåt ryck ....han vägrar gå mot padocken ....jag kämpar o försöker få honom att vända men han vägrar ....börja hoppa o försöker stegra sig ....jag kämpar ett tag men känner att jag börjar blli lite rädd för att åka av så bestämmer att ok ...vi går hem igen .
Med gråten i halsen av rädsla och besvikelsen att jag inte löste situationen så skruttar vi tillbaka till stallet . 
 
Inser oxå att min inre stress påverkar hästen .....o tänker att va sjutton håller jag på med ??? 
jag måste sakta ner mitt liv lite grann ......min prestations ångest skenar iväg ....jag har tusen saker i skallen ,både allt positiva saker som händer och även en del grubbel 
 
Jag vill hinna med allt som jag tycker är kul ,och jag vill vara bäst på allt och lära mig allt direkt =) vill inte göra nånting fel . 
Vill jobba , vill vara i stallet , umgås med ALLA vänner , både nya o gamla  , vill fixa i huset , fixa med bilen ........mm .
Jag mår så bra så även den positiva aktiviteten och viljan gör så att min skalle löper amok och byggs upp till en inre stress och det gör mig helt slut !! 
Min kropp skriker oxå bakut ....nånting är fel ....har ätit två penecellin kurer men är inte ok än ....nåt svajj är det ....nåt me höger lunga ....o jag får feber av o till ,,,, blöder näsblod av o till 
 
Insåg idag att Prio ett nu är det som jag mår bra av , det är jobbet och stallet . 
allt annat får komma sen . Måste stanna upp och ta hand om mig själv och landa o få balans på livet och allt skojj som händer .För annars drar den inre stressen iväg och blir övermäktig för mig .
 
Och som sagt ....jag tycker INTE att jag är manisk ????? öhhhh hmmmm jo !!!
jobbet är skitkul känner mig riktigt peppad ,,och stallet ger mig harmoni o kärlek .
Men hemma på gården ligger det sommardäck utspridda ( eftersom jag höll på att byta dom när domkraften gick igenom golvet och dessutom visade det sig att sommardäcken var platta !!!!!) 
farstukvisten har jag rivit så den ser förjävlig ut just nu , I vardagsrummet står trädgårdsmöbeln för jag håller på att måla den ..
jag grubblar o försöker hinna med alla vänner jag vill träffa o prata o fika lite med 
jag försöker få ihop ekonomin ......
o mitt i allt detta så helt ärligt så är jag skitnojjig över lungröntgen jag ska på 
 
Jag blir oxå stressad över att jag inte är en bra vän , god lyssnare ...jag vill vara glad o halvtokig som jag kan vara , skratta mycket o toka mig .
Jag vill itne visa mig lessen eller svag på något vis eftersom jag äntligen hittat ett liv som jag mår bra i .
Är så jävla rädd att "måbra" känslan ska försvinna 
så jag flyr nog in i liiiiiiite för mycket saker , blir lite halvmanisk i alla projekt jag startar igång.
blir uppstressad över att människor tycker illa om mig , blir stressad av att jag kanske sårar någon i min framfart ....vilket inte är min mening ..,utan jag har tappat balansen på att min posetiva energi . 
jag kanske flyr massa saker för att slippa fundera o grubbla ..o då flyr jag till stallet eller massa jox här hemma .fast jag kanske borde vila .....
jag ligger vaken på nätter för att bena upp allt jag ska hinna med .
 
Tro fan att den älskade hästen bara ville ha av mig från ryggen idag !!!!! Mitt mående och min stress smittar väl av sig på honom !!!!! såklart ! 
han blev väl uppvarvad o stressad han med .....känner mig lite misslyckad som inte kämpade ännu hårdare med honom ......men vart otroligt rädd när han börjar resa sig så mycket så jag hade verkligen inte kontrolll på situationen . Men det blir nytt försök snart igen .....för sluta rida pga rädslan idag ska absolut inte få hända .
 
Men alla kära vänner jag tänker på er o vill hinna umgås mer ...hoppas ni inte tror att jag övergett er eller att jag inte vill träffas !!!! för det vill jag .
Men just nu är mitt prio ett jobbet och stallet och mig själv , att ta hand om mig själv ...reda ut vad som är fel ....feber av o till .....blöder näsblod ....massa konstigheter som aldrig varit förut .....och lunghelvetet som jävlas .sååååå 
jag ska bara landa lite , bena upp och priorietera på rätt sätt .Hitta balans i att må bra ....och att få det tillståndet att hålla i sig .
så vad kan jag säga .....dom jag sårat eller behandlat respektlöst ber jag om ursäkt och hoppas att jag inte blir hatad för all framtid .......utan .....ja FÖRLÅT .
det har varit för mycket för mig på slutet och det har visat sig på olika sätt .Men ska nu ta tag i mig själv o förankra mig ner på jorden igen .
 
jag ???? manisk ????? ÖHHHHHHH jo =) 
 
men glad att jag har förmågan och insikten att se vad som händer med mig !! 
 
swosch imorgon blir det fm jobb .....lungröntgen sen ....så håll tummarna för mig att det ser bra eller i alla fall ok ut .=) 
 
 
 
Otroligt mycket kärlek i denna kloka häst <3 
kryper in liiiiiite i mitt skal för att pyssla om mig själv lite granna nu 
puss o kram 
jag kommer tillbaka med all kraft snart , och jag mår helt ok o är lycklig med livet ....tro inget annat !!!! =)