svart eller vitt !!

Tjingeling alla där ute !
Ja jo jag är nog en zebra ! Jag är väldigt svart eller vit !! Och önskar jag var lite mer svart ,vit och även gråzoner! Livet är inte svart eller vitt , jag har insett att det finns gråskuggor oxå .
Jag har svårt att vara där , mitt i mellan det svarta eller det vita .......I juli sprang jag omkring i svärdsjö på små rosa moln =) Tänkte att livet nu ska vara såhär .....jag var livrädd för att börja falla igen ....rädslan var alldeles för stark! Eftersom för mig betyder det att om jag börjar falla ,så kommer jag hamna där det är svart igen ! Och mina tankar och känslor för att hamna i det svarta igen gör mig livrädd !!! För min tro är/var att jag överlever inte en period till där det är svart ! 
 
Flyttade tillbaka till borlänge ,till en egen lägenhet för ca tre veckor sen . Det känns otroligt bra! Trivs i min egen lilla boning .Älskar att få inreda och piffa till mitt hem . Jag har fått till det otroligt fint här hemma =) 
Känner mig lugn ,trygg och harmonisk ! 
MEN det har även varit jobbigt ! Har känt mig rädd oxå , rädd för att inte klara av att stanna i det vita ! Rädd att falla , rädd att vara ensam , rädd att inte fixa det ,,,,,,,
 
Sista veckan har jag fallit , Men inte rakt ner i det svarta ! 
Utan mina känslor och mina tankar har gått lite upp och ner , tappat tilliten ,tappat orken ,och insperationen att leva livet precis så bra som det kan vara ! Jag har fastnat i tankar om saker utanför mig själv ,saker som jag är maktlös inför .Jag har gråtit ,varit väldigt lessen , Har sovit otroligt dåligt och drömt mardrömmar , vaknat av och till hela nätterna. Kännt mig misslyckad , värdelös! 
Och min egen tanke om det har varit , att ok nu faller jag igen ! Och några dagar så lät jag mig själv falla ....gav upp ...väntade på det svarta ! 
 
MEN insikten kom till mig ! jag behöver inte falla ända ner till det svarta .....så jag bromsade upp och såg gråzonen!! =) 
Idag satt jag mig här vid datorn , och känner att ahaa ,jag är i gråzonen ! Det är såhär det kan vara ? 
Jag kan stanna upp mitt i fallet , jag behöver inte falla ända ner !!! Jag har inte bara isolerat mig ,utan jag har släppt in min kontaktperson ! jag har ringt min sponsor (eller svarat i telefonen när hon ringt kanske jag ska säga =) Jag har pallrat mig iväg till möten hos vännernAA trots starkt motstånd inom mig ,har gått trots illamående och huvudvärk ! 
 
Inser att det är såhär det ser ut i livet ....försöker hitta acceptansen till att det här är en bit av mig ! Min personlighet . Jag är svajjig i mina känslor . OCH inser att jag är kreativ i både det svarta och det vita ! När jag är i det vita så inreder jag ,skapar det fina i mitt hem ....är social och kraftfull i mina handlingar . När jag är i det svarta så skapar jag genom att skriva , måla ,jag läser och är nostalgisk och lite gråtmild!Jag känner på jobbiga känslor lever mig in i dom och känner smärta !Jag är mindre kraftfull och mindre social ! Och det är ok så länge jag inte stannar för länge där . Jag jobbar nu på att acceptera att det är så , jag kan vara i det ,för det är egentligen bara en gråzon! Det behöver inte bli det svarta !!!
Jag har ett val , antingen att låta mig fortsätta falla ....och då kommer jag hamna i det svarta ! Eller stanna upp , vara i det grå och skapa det jag kan just då ! 
Sen kan jag vända uppåt igen , jag behöver inte vara på rosa moln utan kan landa på jordskorpan och vara lycklig o harmonisk där ! 
För det är väl så livet ser ut , för vem som helst ?? Inget är svart eller vitt ....utan dom flesta lallar på i mitten =) 
Jag tänker oxå lalla på i mitten , och vara tacksam för båda mina känslolägen ! Eftersom jag presterar nånting på båda sidor ! Acceptera hela mig , inte skämmas för den sidan som är lite mindre skojjig ! 
Jag behöver inte vara rädd att visa att jag bara är människa , jag behöver inte vara lycklig och sprudlande glad bara för att min föreställning är att det bara är då jag kan bli omtyckt ! Jag behöver inte veta allt , jag behöver inte kunna förstå allting ,jag behöver inte längre visa mig perfekt för min omgivning . Jag är jessica och jag kan vara precis så som jag är ,och jag tycker om mig själv på båda sidor ....svart och vit ! 
Även grå =) jag behöver inte längre vara rädd när jag faller , för jag lär mig nu att stanna upp i det grå !! 
Jag lär mig att släppa taget , när jag fastnar i grubbel, tankar och känslor som handlar om det utanför mig själv ! Det är så otroligt skönt när man "hittar" det läget , när man verkligen släpper taget och struntar i det på utsidan som inte gynnar mig överhuvudtaget . 
Det är så skönt , jag blir avslappnad och känner mig lätt som en fjäder . Det blir tyst i mitt huvud och oron planar ut ,tills den är borta helt ! UNDERBART !! 
 
När jag startade bloggen så skrev jag att den ska vara positiv och tjohejohå ! 
Inser att ja ,den ska handla om att växa som mäniska , hitta insikter om hur jag kan vända det svarta till mera vitt . För det är så livet är .....det är inte bara rosa moln och lyckliga skutt !! 
 
 
Jag är jessica , både svart och vit ! 
Som en liten zebra ....med jämna ränder av svart och vitt =) 
Så ikväll galopperar jag iväg till ett möte i Falun och vännerNA <3 
 
tjingeling på er // J