försök nr 2

Skrev precis ett låååångt inlägg , men det försvann ! Hittar ingen sparaknapp ! 
Men jag börjar om =) 
 
Har i flera dagar gruvat mig för att börja skriva i nya bloggen ......varför ???
JO pga prestationsångest . Har ju tänkt att jag ska skriva sååå korrekt och riktigt ....inte ha mina knäppa felaktiga meningsuppbyggnader .mm
Men när det gäller den biten , så är jag den jag är och skriver som jag gör .....annars vore det inte jag !! 
Självklart vill jag lära mig hur man skriver på bästa sätt , och det har jag tänkt göra ....under tiden jag skriver i bloggen ! Annars får både ni och jag vänta väldigt läääääänge på ett enda inlägg !
 
Har tänkt att nya bloggen ska bli lite mer positiv och mer uppfyftande ! En blogg som ger en bild av att ett liv kan se väldigt olika ut från person till person . Och att ett liv kan vara fruktansvärt jobbigt och hemskt ......MEN att det finns hjälp att få ! Det finns verktyg som kan göra arbetet med sig själv mycket enklare .Jag tänkte skriva om mitt sätt att ta mig upp .......och ner !! För ner halkar du nog ibland oavsett hur långt du kommit i arbetet med dig själv !
Jag kommer skriva ganska öppet och ärligt , inte fullt lika utlämnande som jag skrivit tidigare . Jag tänker sätta mer gränser och försöka ha lite mer integritet ! ( vilket jag inte hade alls tidigare ) 
Jag inser att jag kan skriva från hjärtat utan att lämna ut hela min själ , eftersom det inte alltid är så bra ! 
 
Och här i bloggen kommer jag försöka att skriva lite mer eftertänksamt , vara i harmoni med mig själv när jag skriver .....inte bara vara impulsiv och skriva när jag är mitt i mina känslor , för det kan lätt bli så fel då .
Jag tänker skriva om livet !! vad som händer i det , och vad som händer i mig när livet går uppåt eller nedåt . 
Och skriva om vad jag lärt mig och vad jag fortfarande lär mig ! Vilka verktyg jag fått för att kunna hantera mitt mående och mitt liv . För hur jävligt allting känns så finns det hjälp att få ....verktyg att använda o jobba med . 
Och framförallt ......jag kommer bjuda på mig själv oavsett hur allt är omkring mig , och jag försöker även sluta se på mig själv med för stort allvar ! 
Det är skönt när man faktiskt kan se tillbaka och skratta åt eländet ! skratta åt mig själv och mina tokiga stunder i livet !! så ok .....då kör vi !! hehe får se vart det slutar ?? =)